Vetëm heroizmi i Durantit shpëtoi Bruklinin ndaj Miluokit

Rrallë ka ndodhur që një lojtar të qendrojë në parket për 48 minuta nga 48 gjithsej, dhe të sigurojë në fund fitoren e skuadrës së tij. Flasim për basketbollin, aq më tepër për NBA-në, ku ritmi është i jashtëzakonshëm dhe shpenzimi i energjive i hatashëm. Kësaj i shtojmë faktin se ky lojtar, Kevin Duranti, është

Vazhdoni leximin →