E kanë radhën serbët, shqiptarët bënë dhunë në Itali

Mediat serbe vazhdojnë të merren me shqiptarët, pasi ka ndodhur incidenti me tifozet në Palermo. Në fakt, portali serb “Kurir.rs” ia ka kushtuar një shkrim ndërprerjes së ndeshjes ndërmjet Italisë dhe Shqipërisë për shkak të mjeteve me tym në fushë nga ana e tifozëve shqiptarë. “Huliganët shqiptarë kanë shkaktuar kaos. Gjuajtën bomba të gazit dhe

Vazhdoni leximin →

Intervistë imagjinare me presidentin Duka

Kur “mbreti” driblon edhe… trukimet! Dikush, një nga njerëzit besnikë të presidentit të futbollit, Armando Duka, ka bërë një pyetje: “Përse bëni takime imagjinare me  presidentin, kur ai është  tepër i prekshëm”.  Përgjigja mu duk bindëse dhe lakonike: “ Kur Duka jep intervista reale, pyetjet dhe përgjigjet janë pronë e tij, kurse në intervistat imagjinare,

Vazhdoni leximin →