Flamurtari gjeti fitoret, por jo kartën e bankës

Në Vlorë është ashpërsuar lufta me Federatën Shqiptare të Futbollit, madje Flamurtari është nga të paktat klube, që është treguar i drejtëpërdrejtë në një çështje që e konsideron të padrejtë. Administratori Idrizi ka folur pa doreza, madje nuk ka nguruar të përdorë edhe një gjuhë të ashpër në drejtim të titullarit të FSHF-së, si dhe

Vazhdoni leximin →