Kur luanin ishin “bombera”, si trajnerë..ruani portën

  Kanë humbur bastin ata që mendonin se Plaku i Vitit të Ri bashkë me lodrat do të sillte edhe dy trajnerët e munguar prej kohësh, atë të përfaqësues të 19-vje[arëve dhe Shpresave. “Plaku i futbollit” zgjodhi pikërisht dhjetorin, “muaji i dashurisë dimërore” për t’i dhënë fund kalvarit të emrave që koloviteshin në imagjinatën futbollistike.

Vazhdoni leximin →