Ka shpresa për kampionin nga Librazhdi, mblidhen 35 000 euro për operacionin e Besnik Çotës!

Shenjat janë të mira, ndonëse ende nuk mund të thuhet se ia kanë dalë. Dashamirësit që po mbledhin të ardhura financiare për t’i ardhur në ndihmës Besnik Çotës, ish-futbollistit të shquar të Sopotit të Librazhit, kanë arritur të sigurojnë gjysmën e shumës që duhet për operacionin. Flitet për rreth 35 000 euro, dhe shpresa është

Vazhdoni leximin →