Nuk iu mjafton Ronaldo në Arabinë Saudite? Rusia mund të kalojë në futbollin e Azisë!

Çfarë mund të bëjë një federatë futbolli kur e përjashtojnë nga organizata kontinentale dhe nga aktivitetet saj, e po ashtu nuk i japin shpresë që të kthehet? Padyshim që do të kërkojë të gjejë një “shoqëri tjetër” dhe këtë po përpiqet të bëjë Rusia. Lajmet janë që Federata Ruse e Futbollit mund të anëtarësohet në

Vazhdoni leximin →

Karlos Teves quhet orteku me miliona që lëkund Azinë

Futbolli ka kohë që është bërë një sport, qëllimi kryesor i të cilit është fitimi. Duke futur në qarkullim shuma marramendëse, futbollistët po bëhen lojtarë shumë të shtrenjtë të atyre që kanë para shumë. Tanimë, nuk janë pak futbollistë me emra të mëdhenj që e fitojnë “bukën e gojës”, duke u paguar me shuma që

Vazhdoni leximin →