Arbitrat, nga një palë kufje 5000 euroshe, për të dëgjuar më qartë melodinë që u luhet…

“Gabime njerëzore”… është një justifikim që përsëritet aq shpesh, sa herë që flitet për gafa arbitrash, saqë ka krijuar përshtypjen se është një nga logot zyrtare të Federatës. Por, megjithëse gabimet që përcaktojnë fatin e ndeshjeve janë të zakonshme, madje janë kthyer në një pjesë përbërëse të sistemit, në këtë periudhë të sezonit arbitrat pothuajse

Vazhdoni leximin →

Bibiana, ikën arbitrja gjermane që nuk e ndjeu veten femër, por profesioniste!

Është gjë e madhe kur një grua thotë se nuk dëshiron ta ndihmojnë për shkak të gjinisë, por ta vlerësojnë vetëm nga aftësia. Për mijëra vjet, nuk dihet saktësisht sesa, burrat kanë dominuar shoqërinë njerëzore, ndërsa vetëm pak shpikjeve të makinerive dhe automatizmit, puna fizike ia lëshoi vendin asaj mendore, dhe njerëzit nisën të mendonin

Vazhdoni leximin →