Pasardhësi i Sauthgejtit? Pse jo një Graham Poter apo Edi Haui?!

Nuk do të ishte e lehtë që të bindeshin sepse po drejtojnë, përkatësisht, Çelsin dhe Njukasëllin, dy ekipe të rëndësishëm që duan të paktën futbollin e Championsit. Trajnerë kaq të rinj dhe të suksesshëm vështirë se mund të pranojnë një punë “pensionistësh” qoftë edhe kur kjo punë është në stolin e kombëtares së Anglisë. Gjithsesi,

Vazhdoni leximin →