Sauthgejt: Kjo Angli nuk është e kënaqur me gjysmëfinalen!

Fitoret e deritanishme ishin të mëdha, sidomos ato me Ukrainën, Gjermaninë apo edhe Kroacinë. Gjithsesi, në rrugën e Anglisë drejt finales së Europianit qendron pengesa “Danimarkë” dhe gjithnjë flasim për një mister, përsa kohë nuk është luajtur ndeshja. Gjithsesi, trajneri Garet Sauthgejt, është i qetë të paktën për ekipin e tij, edhe pse në futboll

Vazhdoni leximin →

Anglia u transformua nga “tri macet” sërish në “tre luanët”!

Pasi shpikësit e futbollit përfunduan ndeshjet në grupe, televizioni “Eurosport” bëri një analizë të tyre, dhe ndoshta i nxitur edhe nga Breksit e konfliktet britaniko-europiane, shkruajti se kombëtarja e Anglisë nuk duhet quajtur e “tre luanëve”, por e “tri maceve”. “Më shumë si tri macet sesa si tre luanët”, ishte komenti që bënte një analizë

Vazhdoni leximin →