Roxher Federer, ikona e tenisit, që rrezikon ..tw prekë “ ferrin”!

Është tenisti që ka marrë më shumë epitete për shkak të stilit simbolik dhe lajmi i fundit për Roger Federer nuk mund të besohet edhe pse është i vërtetë. Edhe një hap..dhe Federer do të dalë nga lista e 20 tenistëve më të mirë të botës! Dhe kjo është bërë e mundur nga fakti se Roxher në dy vite ka luajtur vetëm 19 ndeshje para se të operonte për të tretën herë këmbën. Kjo krizë nuk kishte ndodhur prej 21 vitesh..

Sido që të bëhet, kampioni 20 herë i Grand Slemeve nuk mund të kthehet në fushë dhe për shumë kohë, Flitet sikur do të jetë në truneun e famshëm britanik të Wibledonit, që nëse nuk do të realizohej, atëherë Federer do të prekte” fundin e botës” jashtë listës edhe të 50-es..

Sfidanti.al