Rusia fiton, por tronditet për shëndetin e Fernandesit

Një tjetër futbollist krijoi shqetësime, ndonëse nuk mund të thuhet me siguri se u rrezikua një jetë. Mario Fernandez, futbollist i Rusisë me origjinë braziliane, u dërgua në spital për kontrolle sigurie pasi u –përplas keq përtokë, ndërsa kishte qenë në një dyluftim ajror. Pas Eriksenit të Danimarkës dhe Pavarit të Francës, Europiani shenjon një

Vazhdoni leximin →