Ç‘ishte ky votim “covidian” ? 43% s’e duan “personazhin Xhokoviç“

Novak Xhokovic është bërë qëndra e botës për lajmin e keq! Është akoma në Australi, është akoma në burgim – e thonë në Serbi. Akoma nuk është marrë vendimi përfundimtar dhe koha po fluturon sepse do te hidhet edhe shorti për turnuen Australia Open. Dhe Novak është koka e serisë nr 1.

Vendimi është delikat, edhe sepse Austrlia është në periudhë zgjedhjesh dhe sondazhet janë kundër Xhokoviçit. Një nga entet më të njohura për sondazhe në Australi, Uting Researc , ka zbuluar shifrën 51% të qytetarëve kanë votuar që Novak Xhkovic të përjashtohet nga vendi dhe turneu. Dhe më pikantja është shifra 43% që i takon kategorisë së qytetarëve që kanë opinion negativ për “personazhin Xhkoviç“.

Sfidanti.al