Usain Bolti, biri i erës në Dortmund? Dëgjoni çfarë thotë për Ronaldon

Usain Bolt, njeriu më i shpejtë në botë, a do të humbasë magjinë kur të jetë i detyruar të vrapojë bashkë me topin, nëse një ditë do të luajë futboll. Gjermanët e Dormundit , një familje që predikon artin e harmonisë në grup,  kanë pritur plot respekt Boltin e madh , birin e erës.

Është interesant fakti , nëse ëndërra bëhet realitet, dhe Usain del në fushë me Dormundin, atëherë do provonim sesa e vërtetë është shprehja: “ Kristiano Ronaldo vrapon i sforcuar dhe unë do ta mësoja që të ishte akoma më i shpejtë”.  Le të presim në bujarinë e djemve të Dormundit, për të parë një mbret të atletikës që kërkon të sfidojë një mbret të futbollit.