Kur nxënësi quhet ..Pep Guardiola!

Kur ishte trajner i  Barcelonës, Guardiola shikonte shpesh trajnerët kundërshtarë që pinin ujë pas ndeshjes. Por, topi  rrotullohet,  dhe  pas humbjes së madhe me Barçën në ”Kamp Nou”, Pep, në rolin e trajnerit të Sitit, me shishe uji në dorë, është pyetur  nga një gazetar:

  •  Mister, sa herë që pësonte gol Mançsteri, ju kapeshit duke pirë ujë..
  • Kisha parë shumë trajnerë që pinin ujë pas golave që pësonin nga Barça, por kisha menduar se ishte për të lagur buzët..
  • Po në të vërtetë?
  • Uji të ndihmon edhe frymëmarrjen!
  • Mister, kishit thënë para ndeshjes se Mesi dhe Barcelona kanë mësuar shumë nga ju?
  • E paskan dëgjuar? Këtë radhë isha unë nxënësi i tyre..