Samanta Shejn, kur palestra të bëhet si “drogë”

Samanta Shejn është një modele e lindur në Filadelfia dhe konsiderohet si një prej vajzave të kopertinave, me parametrat më “hot” të linjave trupore, 91-69-91. Përmasa të çmendura, por që e kanë një sekret. Samanta është e fiksuar pas palestrës, ambjent që nuk e anashkalon asnjëherë, pavarësisht nga impenjimet e tjera. “Tashmë më është kthyer në “drogë”, thotë Shejn në një prononcim të saj.