Një modele që dashuron golfin dhe serfin, shigjetë..futbollit

Paola Canas është një modele kolombiane që thotë se dashuron golfin dhe sërfin. Modelja jugamerikane është një nga femrat më të bukura të Kolumbisë dhe ka një trup super sportiv. Nuk është si shumë femra tw tjera që pasionohen pas futbollit, madje kur e pyesin per yllin Hames Rodriguez te Realit te Madridit ajo tregon se nuk është jashtë loje ne sportet e tjera: ” Hames me pelqen kur luan dhe jo kur Zidan e dergon ne stol..”