Çifti Trapatoni, çfarë puthje në Maldive

Është kohë pushimesh në futbollin italian dhe të gjithë janë turrur drejt Ishujve Maldive. Bonuçi, Kielini dhe familjet e tyre respektive, De Rosi dhe bashkeshortja Sara Felberbaum, Çiro e xhesika Immobile, Mauro Ikardi e Vanda Nara, të gjithë janë tërhehqur nga ky vend magjik dhe fotot e tyre relaksuese tashmë kanë pushtuar Instagramin. Nuk kishte

Vazhdoni leximin →