Karolina Bojar, arbitrja 20 vjecare që po cmend rrjetet sociale

Vë drejtësinë në fushën e futbollit, por së fundmi ajo po çmend rrjetin social të momentit; Instagramin. Po flasim për Karolina Bojar, 20 vjeçaren polake që është në rolin e arbitres.

Fotot e publikuara së fundmi të saj tashmë kanë filluar të shpërndahen edhe në rrjete të tjera sociale si Facebook nga admiruesit e futbollit që shumë shpejt e kanë vënë re  gjyqtaren bukuroshe të ftubollit dhe për këtë s’mund t‘u vësh faj.

Por Karolina Bojar që ndjek studimet për juridik nuk pranon  që të vlerësohet për fizikun e saj, por për aftësitë. ‘Kur jam në fushën e lojës, jam një arbitre e vërtetë, jo thjesht një vajzë e veshur si arbitre-është mësuar të jetë shprehur 20 vjecarja.

Sfidanti.al