Juli Annee; nëna beqare kurajoze, muza e NFL dhe mbretëreshë e Instagramit

Juli Annee është një nga mbretëreshat absolute të rrjetit social Instagram duke qenë se ka arritur të akumulojë 4 milionë ndjekës. Jeton në San Diego së bashku me të bijën të cilën e ka lindur kur ishte vetëm 18 vjec për të fituar famën si nëna beqare plot kurajo që rritet dita ditës. Juli njihet si një admiruese e National Football League, e sidomos për pozimet e saj në disa role si të infermieres, agjentes së policisë  etj duke fituar kështu vëmendjen e të gjithëve e sidomos ndjekësve të saj

sfidanti.al