Kokë më kokë dhe fundi në ..spital! Kahill dhe Terri “falje”

Të dy, Xhon Teri dhe Kahill, dy mbrojtes me shpirt njeriu kanw bërë njw gjest human kur kanë vizituar në spital anëtarin e Hull Cityt, Ryan Mason, i cili pësoi një lëndim të rëndë në kokë në përballjen me [elsin..

Mason lëndoi kafkën gjatë një përplasje kokë më kokë me mbrojtësin Kahill.

Ky i fundit, në spitalin ‘Shën Maria’ në Londër, së bashku me John Terryn ka komentuar: “ Duhet te kujdesemi me shume per njeri tjetrin..”