Një dhëndër për gjithë botën futbollit, Leo Mesi s’mbetet pa driblim

Organizatori i dasmës së Lionel Messit ka punësuar 300 agjentë që të ‘pastrojë’ rrugët e Rosarios nga lypësit dhe shitësit ambulant.

Gjithçka është gati dhe për ditën e madhe të Lionel Messit dhe shoqes së tij të fëmijërisë, Antonella Roccuzos është menduar deri në detaj, pasi nuk është një dasmë e zakonshme, pale kur mendon se dhëndër do të bëhet mbreti gjenial i futbollit. ” Me topin kam lindur, kurse si dhëndër kam nevojë të mësojë disa gjëra..” – ka komentuar Mesi.