Lilë, ku janë 70 milionë nga eurot e paguara për Osimhenin?!

Në Francë ka nisur një hetim dhe pritet një përfundim. Ndoshta do të ketë të dënuar, ndërsa pyetja, pra edhe çështje në hetim është se ku ka shkuar pjesa dërrmuese e parave të paguara nga Napoli për kartonin e sulmuesit Viktor Osimheni. Italianët pranuan të jepnin mbi 80 milionë euro, një bast i madh i presidentit De Laurentis, veçse të dhënat zyrtare flasin se në arkat e Lilës, kampiones së tanishme të Francës, kanë arritur vetëm 10 milionë. Dyshimet janë për mënyrën sesi është drejtuar klubi nga ish-pronari Zherar Lopez, që tashmë është një nga kandidatët për të marrë aksionet tek Bordoja. Vetëm hetimi do ta tregojë, por habia e shprehur edhe nga e përditshmja “L’Ekip” është sesi mund të manipulohet apo të ketë paqartësi për më shumë se 70 milionë euro.

Sfidanti.al