Laporta shkarkon xavin, Flick pasardhësi

Bisedimet me Hansi Flik kanë qenë të suksesshme dhe ky motiv ka qenë një shtysë e madhe për t’i komunikuar sot Ksavi Hernandezit ndarjen e në fund të sezonit. Laporta është takuar me trajnerin për t’i komunikuar vendimin. Siç pritej presidenti i Barcelonës nuk i ka falur teknikut deklaratat e bëra pak ditë më parë kur pranoi krizën e thellë financiare të klubit.

sfidanti.al