Metabolizmi pengon Gëcen të përkëdhelë topin…

Borussia Dortmund ka konfirmuar Mario Gotze ka përfunduar sezonin. Nuk do ta besoni arsyen, por shkak eshte  ç’rregullimi në metabolizëm. Po, po është e vertete  dhe  nuk do të ketë mundësi të rikthehet fushës deri në sezonin e ri, përcjell Express.

“Plani është që futbollisti të jetë plotësisht i rikuperuar për të luajtur sërish në fillim të sezonit të ri”, thuhet në komunikatën e publikuar nga Borussia Dortmund.