Tortura e Zidanit, 29 dëmtime për 16 lojtarë të Realit!

Mund të kesh plane të mëdha, por nuk mund të luftosh me fatin apo pafatësinë. Zinedin Zidan vërtet ka fituar tri Champions radhazi, por këtë sezon po ndjen vështirësi sepse nuk i dalin llogaritë me lojtarët në fushën e lojës. Gazeta “Marka” bën një përmbledhje të dëmtimeve dhe i dalin 29 lëndime për 16 lojtarë

Vazhdoni leximin →