Flamurtari dhe Skënderbeu kapen duke u puthur! Krevati është…Kupa

Çfarë “ilaçi” kishin pirë  futbollistët e Flamurtarit në ndeshjen me Skënderbeun, kur edhe pse kapitulluan në mënyrë flagrante përballë Skënderbeut, prapëseprapë, sapo mbaroi ndeshja, kishte nga ata “heronj” që dilnin nga fusha duke qeshur! Tamam si në atë betejën “epike”, ku u hodh një gaz helmues i atillë, sa fituesit i dukej vetja humbës, ndërsa

Vazhdoni leximin →