Një hero dhe shumë turpe në Kupën e Mbretit në Spanjë

Konflikte verbale dhe “disi” fizike janë parë shumë në futboll, por ai që ndodhi në stadiumin “Mestaja” të Valencias meriton vend të veçantë, padyshim në “karrigen e turpit”. Pati grushta e shkelma si dhe fytyra të gjakosura, ndërsa futbollistët e Valencias e të Getafes e mbyllën në këtë mënyrë ndeshjen e Kupës së Mbretit. Forcat

Vazhdoni leximin →