Kombëtarja nis “me përtesë” punën për Andorrën, e nxisin “shakatë e kripura” të Rejës!

Fillimi është gjithnjë i ngadalshëm, dhe s’ka si ndodh ndryshe. Futbollistët e kombëtares ishin të lodhur pas ndeshjeve të fundjavës në Europë, dhe udhëtimit drejt Shqipërisë, ndaj edhe fillimi i punës nga trajneri Reja ishte me ritëm të ulët. Vëmendja është tek duelet përmbyllëse në Europian, ndaj Andorrës dhe Francës, dhe po ashtu tek përqëndrimi

Vazhdoni leximin →