Nadal, një hap e ndan nga Grand Slemi i 19-të në karrierë!

Mbërriti finalen në US Open, dhe është fare pranë titullit në Nju Jork. Rafael Nadal i respektoi parashikimet duke kaluar relativisht lehtë italianin Mateo Beretini, 3-0 me sete, në gjysmëfinalen e luajtur në Flashing Midous, dhe tani është vetëm një hap larg arritjes së titullit të 19-të Grand Slem në karrierë. Që do të thotë

Vazhdoni leximin →