Ronaldo-Murinjo, një armiqësi e “dokumentuar” nga … Modriçi!

Kur është diskutuar për marrëdhënien mes dy portugezevë tek Reali i Madridit, gjithnjë është thënë se nuk ka qenë aspak e mirë, ndonëse “prova” të konflikteve nuk ka pasur. Ishte një gjë që dihej, dhe aq. Tashmë është ndryshe, pasi e “dokumenton” “dëshmitari okular”, Luka Modriç. Kristiano Ronaldo e Zhoze Murinjo kanë pasur përplasje verbale,

Vazhdoni leximin →