FIFA ndërron rregullat për ndryshimin e bluzës kombëtare të futbollistëve

FIFA, që nga viti tjetër, do të bëjë disa ndryshime lidhur me futbollistët që duan të ndërrojnë “shtetësinë” sportive dhe të luajnë më një përfaqësuese tjetër. Sipas rregullave të tanishme, futbollisti që ka luajtur qoftë edhe një ndeshje me një përfaqësuese, më pas, nuk mund ta ndërrojë, asnjëherë, “shtetësinë” sportive, pra, nuk ka të drejtë

Vazhdoni leximin →