Përralla e Kosovës mahnit Anglinë, jehonë e madhe për “dardanët”!

Nuk patën fatin të luanin në “Uembli”, por gjithsesi ishin në vendin e shpikësve të lojës. Futbollistët e Kosovës mbërritën në stadiumin e “Shën Mërisë” (“Sent Meri”) të Sauthemptonit me famën e surprizës së kontinentit, por gjithsesi nuk mundën të shmangnin plotësisht kompleksin e inferio ritetit. Sidoqoftë, pasi provuan tapetin e barit, dhe pasi u

Vazhdoni leximin →

Mediat ngrenë në qiell Francën: Fitoi finalen më të çmendur!

Lavdia juaj nuk do të ekzistonte po të mos ishin ne. Kështu kanë thënë me mburrje jetë e mot mediat, ndërsa mprehën lapsin për të bërë të pavdekshëm triumfin e Francës në Botëror. Në Francë, “L’Ekip”, bën lojë fjalësh, me titullin: Një tjetër botë! Nënkuptohet, një tjetër Botëror! “Liberasion”: Finalja! Në fund të çmendurisë! “Lë

Vazhdoni leximin →