Infantino dhe e ardhmja e futbollit: Më pak skuadra, por më të ekuilibruara

Ngjarjet turbulluese në botë dhe frenimi I detyruar I aktiviteteve për shkak të Covid-19 imponojnë reflektim dhe të japin mundësinë për të ndryshuar dhe nëse ke mundësinë për të përmirësuar të gjitha aspektet e jetës duke përfshirë këtu edhe futbollin. Edhe presidenti I FIFA, Gianni Infantino po shkon në këtë drejtim ‘Futbolli rrezikon të shkojë

Vazhdoni leximin →

FIFA, presidenti Infantino propozohet si anëtar I IOC

Xhani Infantino mund të jetë pjesë e Komitetit Olimpik Ndërkombëtar. Presidenti I këtij institucioni Tomas Bah,m ka propozuar që kreu I qeverisë së futbollit botëror FIFA të bëhet anëtar I IOC së bashku me presidentin e Komitetit Olimpik Japonez Jasuhito Jamashuta dhe presidentin e Federatës Ndërkombëtare të Tenisit, David Hagerti. Zgjedhja e 3 anëtarëve të

Vazhdoni leximin →