“Lë Parizien”: Operacioni Nejmar, epamundura nuk mund të ndodhë!

Fjala e fundit nuk është thënë ende, dhe arritja e Ikardit në Paris mund ta ndryshojë sërish “tablonë sinoptike”. Gjithsesi, pikërisht në “ditën e sodit”, e përditshmja franceze “Lë Parizien”, bën një analizë të “sagës Nejmar” dhe nxjerr një përfundim. “Operacioni Nejmar nuk mund të kryhet, – shkruan gazeta e kryeqytetit, – pasi e pamundura

Vazhdoni leximin →