Chiellini e Balotelli bëjnë paqe falë…’Le Iene’

Giorgio Chiellini dhe Mario Balotelli ditët e fundit u bënë protagonistë të polemikave të forta në Itali. Shkak u bënë disa deklarata të futbollistit të Juventusit pjesë e librit të tij autobiografik ku theksonte se Balotelli është një person negativ, pa respekt për grupin aq sa të vjen ta marrësh me shpulla, duke iu referuar

Vazhdoni leximin →