OBSH thirrje Bjellorusisë: Të pezullohet kampionati

Organizata Botërore e Shëndetësisë I kërkon Bjellorusisë që të evitojë grumbullimet e personoave dhe si rrjedhojë edhe ndalimin e evenimenteve sportive sic është kampionati I futbollit që po zhvillohet rregullisht e për më tepër me dyer të hapura. Apeli është bërë në Minsk nga Dr. Patrick O’Connor që është pjesë e task force të OBSH

Vazhdoni leximin →