Edhe arbitrat kanë ndjenja, propozim martese para ndeshjes!

Punë e madhe që sfida i përkiste kategorisë së katërt. Arbitri rumun Mariush Matika e kishte bërë planin më së miri dhe e realizoi përpara sesa të fillonte ndeshja e futbollit rumun mes Oradeas dhe Diozigit. Gjyqtari 22-vjeçar u ul në gjunjë përpara ndihmëses së tij 21-vjeçare, të quajtur Gjorgji Duma, duke i deklaruar fjalinë

Vazhdoni leximin →