Zjarret e shumtë në Australi, anulohet gara e Botërorit të Rally

Australia digjet dhe gara e fundit e Botërorit të Rally anulohet. Cmimi I Madh I Australisë në këtë kampionat duhej të zhvillohej këtë fundjavë në 14-17 nëntor, por zjarret që kanë pushtuar një pjesë të Neë Ëales Jugor I detyruan organizatorët që të anulojnë garën, sigurisht pas një akordi të arritur edhe me skuadrat pjesëmarrëse.

Kjo fdo të thotë se Botërori I Rally u mbyll një garë më herët, ndërkohë që disa verdikte ishin dhënë më parë sic është shpallja kampion bote io Oto Tanak me 36 pikë më shumë se Tierri Nojvil në vendin e dytë dhe 46 më shumë se Ozhier. Festoiu edhe Hjundai që fitoi titullin për konstruktorë me 18 pikë më shumë se Tojota

Sfidanti.al