Forca presidenti Duka, vetëm Ceferinin kemi para ..!

Duka drejt majës , futbolli që drejton  prej dy dekadash drejt ..rënies me kokë ! Sikur e ka kurdisur njeri me dorë fatin e kundërt të presidentit Duka dhe futbollit shqiptar. Sa më lart shkon presidenti në organet e UEFA-s, aq më poshtë bie në klasifikimin e UEFA-s futbolli i tij  ose..kampionati ynë! Sa më

Vazhdoni leximin →

Tre “gabimet” e heroinës së heshtur… Luiza Gega !

A do të guxonte kush të qortonte në këto momente lavdie, heroninën tonë europiane, Luiza Gega? Të gjithë jemi dëshmitarë të “mrekullisë” që ndodhi këto ditë me Luizën, sidomos në botën e çudirave shqiptare! Nga një atlete që i mbijetonte Europës në sajë të heroizmit të saj dhe të trajnerit stoik Taulant Stërmasi, në një

Vazhdoni leximin →