Futbolli i vogël me gjest të madh, “Ali Demi” nderon emrin e  Alfred Zijait

U zhvillua ne Vlore, ne vendlindjen e tij, trofeu simbolik , per te kujtuar e per te mos harruar punen dhe emrin e  ish- presidentit Alfred Zija. Tashme e kthyer ne tradite prej 4 vitesh, ambientet e Klubit Shumesportesh Flamurtari mirpriten edicionin e rradhes te trofeut ‘’ALFRED ZIAJI’’.
Shoqata e themeluar prej tij ne vitin e larget 2001, nuk ka reshtur ne asnje moment se kujtuari figuren e  sportit, ka vazhduar me te njejtin ritem organizimet e aktiviteteve duke i shtuar edhe me shume. Kampionatet kombetare te Beach Soccer, pjesmarrja ne Lojrat Mesdhetare me kombetaren e pare te Beach Soccer. Liga Universitare tashme e pervitshme. Kupa Abcom dhe Trofeu ‘’Alfred Ziaji’’

Me dashamires te sportit, miqt te familjes Zijai e plot me tifoze te rastit pallati i sportit shoqeroi te gjitha takimet me te njejtin entuzuazem. Moralisht,  nuk pati fitues e as humbes, statistikisht ne vendin e trete u rendit Edro Vlora, ne te dytin Ks Ali Demi dhe ne te parin Flamurtari.

Ajo qe ra ne sy ne kete Trofe perkujtimor eshte Ks Ali Demi, klubi Futsal prefesionist qe lajmeroi mbylljen para 3 vitesh, nuk humbet asnje edicion te ketij trofeu kaq te rendesishem e social.
Si cdo aktiviteti e Shoqates Sportive Minifutbolli Shqiptar, i gjithe  aktiviteti u mbeshtet nga Presidenti i Shoqates z. Klodian KADIU.