Novak Gjokoviç, si do të quhet trajneri i ri

Boris Bekeri nuk është më trajner i mbajtësit të raketës nr.2 të botës, serbit Novak Gjokoviç. Ky i fundit dhe trajneri i tij gjerman, Beker, kanë një kontratë që skadon në fund të këtij sezoni, kështu që, për vitin 2017, atij (Gjokoviçit) do t’i duhet që të kërkojë një trajner specialist të ri. Bekeri ka

Vazhdoni leximin →