Gjorgjeviç: Në fund, ne nuk patëm një trajtim të barabartë nga gjyqtarët

Trajneri i Serbisë, Aleksandar Gjorgjeviç, është bërë specialist për medalejt e argjendta, pasi, mbas humbjeve në finale nga SHBA në kampionatin botëror dhe Lojrat Olimpike, ai humbi edhe finalen e Eurobasketit. Në konferencën e shtypit mbas finales, ai dukej i zhgënjyer, por, megjithatë, e përshëndeti Slloveninë kampione të Evropës, si dhe nuk harroi që të

Vazhdoni leximin →