Starova dhe De Biazi  në garë, cili bën ndërrime më të dëshpëruara..

Shpeshherë, futbolli imagjinar është më argëtues se futbolli i luajtur dhe rasti flagrant që kemi zgjedhur, bashkon dy personazhe që nuk shkëmbejnë dashuri me njëi-tjetrin, Starovën dhe De Biazin. Sapo kemi  humbur ndeshjen dhe kokën me Izraelin, një lumë komentesh ka vërshyer për të përmbytur  gjithë  vendin. Të gjithë kanë të drejtën e tyre, të

Vazhdoni leximin →

Me De Biazin ramë në dashuri, ndaj, tradhëtia do të jetë ndryshe..

Ish-futbollisti i Kombëtares, Sokol Kushta,  mbetet suulmues edhe kur flet,  dhe  kjo e nderon më shumë qëndirmin e tij, në një mjedis ku zakonisht heshtja rekomandohet si flori.  Kushta ka paralajmëruar: “ Kombëtarja është e përçarë dhe ka një organizim kundër trajnerit De Biazi”. Nëse fjalët e ish-bomberit, do të mbërrinin edhe tek trajnerët e

Vazhdoni leximin →

Në sulm kundër Izraelit? Po pse 4 portierë të grumbulluar..

Janë grumbulluar 4 portierë për ndeshjen me Izraelin, sikur të ishin sulmuesit e vërtetë për këtë ndeshje, e cila publikisht thirret si “finalja e vendit të tretë”. Dhe golat, më parë se vetë sulmuesit, i paska bërë Berisha kur tregon padurimin me frazën: “ Ta fitojmë këtë ndeshje dhe mundëisht me një rezultat..2-1”.  Në Kombtaren

Vazhdoni leximin →