Stadiumi “Arena”  më i bukuri në Ballkan, edhe gropat i ka “më të bukurat”!

Ndërsa mbrojtësit e Skënderbeut kishin për të detyrë të ndalonin  shpërthimet plot forcë dhe prepotencë të sulmuesit  madhosh të Tiranës, Ngo, punonjësit e stadiumit të ri, ose më mirë mirëmbajtësit e fushës,  e  “markonin” me sy, me shumë  frikë, sulmuesin një kuintal , i cili  kur peshonte tërë trupin në gjysmën e lodhur të fushës, 

Vazhdoni leximin →

“Gjuetia e Shtrigave”  në Superligë mund të pagëzohet  “Gjuetia e Bylisit”

“Gjuetia e shtrigave”ka lindur  në  një  libër, kurse “gjuetia e Bylisit”  po shfaqet  si një film serial, nga ato që prodhohen vetëm në Superligë. Edhe këtë javë, ky Bylisi ka udhëtuar për në Korçë për t’u ndeshur me Skënderbeun, tamam në minutën e 72-të,  futbollistët ballshiotë u bënë gati t’i bënin “naftën” ndeshjes, ta braktisnin

Vazhdoni leximin →