Tradhëti e klasit të lartë nga De Biazi! Sa gabim që të çuam në Europian….

Tradhëti e klasit të lartë mund të klasifikohet fraza e ish-trajnerit, Xhani De Biazi, e cila këto ditë ka bërë xhirron e “ç‘nderimit” nëpër dynjanë  tonë, pale në  zyrat stërmadhe të FSHF-së.  Kaq me helm  ishin fjalët e Xhanit, drejtuar futbollistëve të Azerbaixhanit, sa edhe në sektorin e “përgjimeve’” në  Federatë kanë ditë dhe netë

Vazhdoni leximin →

Sa luhatje  në balonën e  Kombëtares: njëherë shryhemi, njëherë ..fryhemi!

E kishim paralajmëruar me titullin “kambanë” para ndeshjes : Shqipëria do të flakë maskën në ndeshjen me Kazakistanin!  Dhe ndodhi: në një kohë që të gjithë janë të detyruar të mbajnë maskën prej virusit, Kombëtarja ishte e detyruar të flakte maskën e “virusit” kuqezi,  që kishte mbështjellë lojën e saj dhe të dëshmonte se këtë

Vazhdoni leximin →

Kombëtarja do të flakë  maskën me Kazakistanin..!

E paskemi seriozisht me Kazakistanin. Pastaj do të “lajmë hesapet”  edhe me Bjellorusinë.  S’do ketë më emra epruvete në formacion, por do të luajmë me “senatorët”. Le t’i quajmë kështu me bamirësi të tepruar edhe pse nuk bëjnë “ligje” të qëndrueshme.  Kjo do të jetë ndeshja e të “vjetërve” , duke filluar nga veterani Reja, 

Vazhdoni leximin →