Topi i Kajehon-it dhe thumbimet e javës

Vilar ( presidenti i Spanjës):

” Me Shqipërinë jam ndeshur për halle të ndryshme, sidomos kur kanë patur nevojë, por kur të jemi përballë në fushë…nuk ju ndihmoj dot”

De Biazi ( trajner i Kombëtares):

“Që do të parkojmë një autobus para portës nuk diskutohet, por do të jetë edhe pa…rrota”

Andi Lila ( mbrojtës i Kombëtares):

“Të dashurojmë, o presidenti Duka”.

Lopetegui (trajner i Spanjës):

“{farë mund t’i bëjmë fushës në stadiumin e Shkodrës? Pse nuk luajti në Elbasan-Arena ndeshjen e saj, Kosova?”

Hysaj ( mbrojtës i Kombëtares):

“Kajehon më ka përcjellur me fjalët se kur të luani kundër Spanjës merrni dhe një top tjetër për siguri..”

Kushta (ish-sulmues i Kombëtares):

“Do të ishte më mirë t’i kisha kërkuar bileta spnjollëve, të cilëve u kam bërë n jë gol special, sesa tanëve që kur vjen puna e biletave kthehen në shitësa!”

Bare ( futbollist i Shpresave):

“Unë e di si ndalet Spanja? Vetëm nëse luajmë si Atletiko e Simeones..”

Rubio (ish-trajner i Tiranës):

“Si do ta ndihmoja De Biazin? Tani është koha e vidios dhe jo e fjalëve..”