Imaz: Ishte vetë Nolja që u shkëput nga Bekeri

Pas ndarjes me Boris Bekerin, Novak Gjokoviçi është vënë në kërkim të trajnerit të ri. Megjithatë, edhe më tej, në qendër të vëmendjes, është “guruja” (udhëheqësi shpirtëror) i tij, spanjolli Pepe Imaz, për të cilin spekulohet se është shkaku i vërtetë i prishjes së kontratës mes Bekerit dhe Noles, por vetë Pepe i hedh poshtë

Vazhdoni leximin →