Bekham një mjeshtër i madh edhe në martesë

Një familje perfekte ajo e Beckham. Pas disa zërave për krizë, David Beckham surprizon dhe lajmëron se ka rinovuar në mënyrë sekrete martesën me Viktorian e tij. Një ceremoni intime me pak persona, që u zhvillua në vilën e tyre. Ish futbollisti ka treguar për Radio 4, që e mbajtën të fshehtë këtë ngjarje, pas

Vazhdoni leximin →