A i di FIFA këto gjëra? Mauritania tërheq ekipin e fëmijëve që do të ndesheshin me “burra”!

Fjala ishte për një turne të lojtarëve nën 15 vjeç, ndërsa vendi i zhvillimit ishte zgjedhur Liberia. Gjithsesi, në këtë kampionat rajonal afrikan ndodhi një skandal i vërtetë pasi skuadra U15 e Mauritanisë vendosi të tërhiqej për fare nga konkurrimi. Federata vendosi kështu duke akuzuar se kishte diferencë moshe mes ekipit të vet dhe ekipit

Vazhdoni leximin →