Një gol si Ronaldo, dhe dhuratë një fanelë të Kristianos!

Paska ndodhur përpara pandemisë, dhe paska tërhequr vëmendjen jo pak. Një futbollist 20-vjeçar në Itali paska shënuar një gol të ngjashëm me atë të Kristiano Ronaldos në 2018, kur luante për Realin kundër Juventusit në Champions. Kush e ka harruar roveshatën e shkëlqyer që fiksoi suksesin 3-0 në Torino? Ja pra që diçka të ngjashme

Vazhdoni leximin →